Στις γέφυρες Πλατανιά και Αλικιανού ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (Βίντεο)

Αρχές Μαΐου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την αποκατάσταση στη γέφυρα του Πλατανιά, όπως επισημάνθηκε κατά τη σημερινή επίσκεψη στην περιοχή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη.

Αμέσως μετά, ο κ. Αποστολάκης πήγε στον Αλικιανό, όπου επίσης ενημερώθηκε για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών για την τοποθέτηση της στρατιωτικής γέφυρας Bailey.

Όπως είπε, «στη γέφυρα του Πλατανιά υπολογίζουμε ότι πολύ γρήγορα θα αποκατασταθεί τελείως το πρόβλημα και θα αφαιρεθεί η γέφυρα Bailey μπορεί σε 20 – 25 ημέρες να έχει τελειώσει».

Ενώ για την γέφυρα στον Αλικιανό είπε ότι «γίνεται μια προετοιμασία, όπως φαίνεται, λίγο πιο πάνω από την παλιά γέφυρα του Κερίτη, για να γίνει μία αποκαταστάση με γλεφυρα Bailey που θα μπορούν να περνάνε οχήματα έως 30 τόνους. Εκτιμούμε ότι σε ένα δίμηνο μπορεί να έχει ολοκληρωθεί. Είμαστε συνέχεια κοντά, παρακολουθούμε τις εργασίες…».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βρίσκεται στα Χανιά για την υπογραφή παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλουλου στον Δήμο Χανίων, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για την υπογραφή απραχώρησης του στρατόπεδου «Μπετεινάκη» στον Δήμο Ηρακλείου.

Η έκταση που παραχωρείται είναι περίπου 14 στρέμματα και προορίζεται για την ανέγερση σχολείου.

parakritika.gr

Δείτε ακόμη:

Στους δήμους Ηρακλείου και Χανίων τα παλιά στρατόπεδα- Υπογραφές σήμερα από τον υπουργό Άμυνας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί